Acapulco

Nachtreis Nieuwe Reizen Promo 2de persoon aan € 1,00

Acapulco

Dit mooie familiehotel in het hartje van Lloret de Mar heeft voor iedereen wel iets te bieden of je nu als koppel, of met een groep vrienden komt. In hotel Acapulco vind je zeker wat je zoek. Met een restaurant & cocktailbar, animatie overdag en shows 's avonds, een stijlvol design en mooie kamers. De kamers in dit stijlvolle hotel zijn volledig uitgerust en bieden mits supplement zicht op het zwembad. Alle kamers zijn ook voorzien van een balkon.  

* Gerenoveerd in 2020

* Centrale ligging

* Mogelijke geluidsoverlast door omliggende barretjes

Dag 1: Afreis om 15.00 u. vanuit onze centrale vertrekplaats. De reis gaat over Reims / Parijs, waar een halte is voorzien met mogelijkheid tot avondmaal(facultatief). ‘s Avonds heeft u een film aan boord van de autocar. Nachtrit over de Franse autosnelwegen richting Dijon – Lyon

 

Dag 2: ‘s Morgens omstreeks 08.00 u. bereiken wij de vakantiebestemmingen. In het hotel heeft u de mogelijkheid een facultatief ontbijt te nemen. Vrije voormiddag. Onze kamers in het hotel zijn beschikbaar vanaf 12.00 u.

 

Dag 7,8,11,16: Na het ontbijt verlaten wij de kamers omstreeks 09.00 u. Facultatief middagmaal in uw vakantiebestemming en omstreeks 16.00 u. vertrekken wij richting België. Er is een halte voorzien in Frankrijk voor het avondmaal(facultatief). Terugreis via dezelfde weg als de heenreis.

 

Dag 8,9,12,17: Ontbijt, aankomst in België omstreeks 10.30 u.

x

Inbegrepen

  • Vervoer per luxeviersterrencar voorzien van bar, Onboard Entertainment System,  toilet, dvd en airco
  • Verblijf in hotel Acapulco op basis van Half Pension inclusief water & wijn aan tafel.

Niet inbegrepen

  • Alle maaltijden en dranken tijdens de héén-en terugreis
  • Lokale taks
  • Facultatieve uitstappen en excursies
  • Reis-en annulatieverzekering (€3,6 per persoon per dag)
  • De fooi voor de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Royal Class

€ 20,00 p.p.

 

 

Volpension 8d

€19

Volpension 9d

€23

Volpension 17d

€53

Zwembadzicht 8d

€66

Zwembadzicht 9d

€79

Zwembadzicht 17d

€185

 Familie Room 8d

€61

 Familie Room 9d

€73

 Familie Room 17d

€169

 Superior Room 8d

€99

 Superior Room 9d

€119

 Superior Room 17d

€278

Kamers

Standaard Kamer

De standard kamer beschikt over airco, een volledig uitgeruste badkamer, Wifi, Sateliet TV en een balkon. Deze kamer kan gebruikt worden voor 1 singel, 2 personen in Dubbel ( één groot bed), in twin (2 éénpersoonsbedden) of in Triple (2 volwassene + 1 kind of 3 volwassene). De kamer is ongeveer 20m2 groot. 

Standaard kamer met zwembadzicht

De standard kamer beschikt over airco, een volledig uitgeruste badkamer, Wifi, Sateliet TV en een balkon met uitzicht op het zwembad. Deze kamer kan gebruikt worden voor 1 singel, 2 personen in Dubbel ( één groot bed), in twin (2 éénpersoonsbedden) of in Triple (2 volwassene + 1 kind of 3 volwassene). De kamer is ongeveer 20m2 groot. 

Familiekamers

Een grote familikamer, perfect voor gezinnen. De kamer hebben ofwel 1 groot bed en 2 éénpersoonsbedden of zijn 2 communicated rooms waar elk plaats is voor 2 personen. Dit is dus perfect voor al wat oudere kinderen. verder is de kamer voorzien van een balkon een volledig uitgeruste badkamer met bad en/of douche en wifi op de kamer. De kamer is ongeveer 25m2 groot.

Superior room

Deze nieuwere kamers zijn groter en iets luxueuzer dan de gewone standard kamer. Ze zijn 25m2 groot en beschikken over een balkon, een uitgeruste badkamer en zijn stijlvol ingericht. Deze kamers liggen ook op het bovenste verdiep van het hotel.

Faciliteiten

Maaltijden

Halfpension incl. Water & Wijn

 

Geniet 's ochtends van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.

 

’s Avonds kan je aanschuiven voor een uitstekend diner met water en wijn gratis aan tafel.  

Volpension incl. water & Wijn


Geniet 's ochtends van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.

’s middags en 's avonds kan je aanschuiven voor een uitstekend en uitgebreid buffet met water en wijn gratis aan tafel.