Amsterdam & Utrecht

Nederland, 2 dagen

Amsterdam blijft boeien en is op vandaag een van de meest bezochte steden van Europa. Niet ver weg en met schitterende overnachting. Daarbij komt een bezoek aan Utrecht! Een stad om U tegen te zeggen met zijn vele winkel mogelijkheden en kleine straatjes langs de grachten. Onbekende hoekjes achter de Dom zullen je beslist ook bekoren. Kom maar mee en ontdek!

Minitrip Promo 2de persoon aan € 1,00 Reizen tijdens de dag Weekend

Van Der Valk Hotel Schiphol ****

Van der Valk Schiphol ligt op 10 minuten rijden van de luchthaven Schiphol en op 21km van Amsterdam. Alle kamers en suites van het Van der Valk Hotel A4 Schiphol hebben een balkon of terras en een eigen badkamer met een douche of een bad. Er wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet gereserveerd in het restaurant. voor de lunch en het diner worden er Nederlandse specialiteiten en internationale gerechten aangeboden. Van der Valk beschikt over een uitgebreid wellnesscentrum met een overdekt zwembad, een sauna, een stoombad en nog veel meer. Er zijn ook unieke, verwarmde ligstoelen voor uw ontspanning. Bovendien is er gratis wifi in het hele hotel. 

Gratis WIFI

Gratis shuttle van en naar Schiphol

Modern wellness center

Binnenzwembad

Sfeervol restaurant en gezellige hotelbar. 

Programma

AMSTERDAMPAKKET € 49,50 p.p. 
Boottocht langs de Amsterdamse grachten, bezoek aan het Anne Frank Huis en diner in het hotel.

Dag 1
Vertrek uit de centrale vertrekhal te Menen om 06.30 u. Aankomst voorzien in Amsterdam omstreeks 10.30 u.
We ontdekken Amsterdam vandaag onder leiding van onze gids tijdens een stadswandeling en maken een aangename boottocht.
Er is ook tijd voor een vrije lunch en vrije tijd.
Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 2
Na een uitgebreid ontbijtbuffet, brengen we een bezoek aan het huis van Anne Frank. Zij werd na haar dood wereldberoemd door het dagboek dat ze tijdens de onderduik heeft geschreven. Rond het middaguur vertrekken we naar Utrecht voor een vrije lunch en vrije tijd of een wandeling onder leiding van onze gids. Vertrek uit Utrecht omstreeks 16.00 u. richting Menen. Aankomst omstreeks 20.30u. 

x