Champagne - Reims - Compagnie

Champagne - Reims - Compagnie

Hôtel Kyriad and Spa Reims centre bevindt zich in Reims, dicht bij het commerciële centrum en op slechts 5 minuten loopafstand van het Palais du Tau. De ruime kamers zijn voorzien van airco, een minibar, tv en badkamer met toilet en bad/douche. Elke ochtend wordt er bij het hotel een ontbijtbuffet geserveerd.

Dag 1
Afreis om 06.30 u. vanuit onze centrale vertrekplaats. Via de autosnelweg naar Reims. Er is een halte (koffiepauze) voorzien in Laon, schitterend gelegen op een heuvelrug, meer dan 100 m hoog uitstekend boven de omringende vlakte. In de voormiddag bezoeken we de champagnekelder incl. degustatie. Facultatief middagmaal. Bezoek aan de kathedraal, één der oudste gotische kathedralen in Frankrijk. Op de hoeken van de torens ziet u ossen staan die herinneren aan een legende: een miraculeuze os kwam zijn ongelukkige soortgenoten helpen die het materiaal bergop moesten sjouwen voor de bouw van de kerk. Verder naar Reims, stadsrondrit en installatie in het hotel. In de namiddag geleide rondwandeling en vrije tijd om te winkelen.

Dag 2
Na het ontbijt rijden we langs de “Route du Champagne” richting Epernay - Cumières. In Cumières wordt daarna een champagnekelder bezocht met degustatie en mogelijkheid tot aankoop. Facultatief middagmaal in een goed restaurant in Epernay. Nadien bezoeken we een gekende kelder te Epernay met degustatie en mogelijkheid tot aankoop. Aankomst in België rond 20.30 u.

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe viersterrencar, voorzien van on board entertainment systeem, bar, toilet, dvd & airco
  • 1 Overnachting in een éénpersoonskamer in Kyriad Reims Centre ***
  • 1 x Ontbijt
  • 1 x Diner
  • Stadswandeling onder leiding van de Herman & Vandamme gids & Bezoek aan de kathedraal van Reims
  • Bezoek aan 3 Champagnehuizen incl. verschillende Champagnedegustaties