Compagnie Reis - Londen

Compagniereis Cultuurtrip Minitrip Nieuwe bestemmingen Shopping

Ibis Londen Wembley

Het moderne Ibis London Wembley ligt op 500 m van Wembley Stadion & 5 km van het centrum. Het dichtstbijzijnde metrostation Wembley Stadium ligt op 800 m van het hotel. De gezellige bar van het hotel is open van ’s morgens vroeg tot middernacht. In het restaurant kan u zowel ’s ochtends voor het ontbijt terecht als ’s avonds voor het diner. De eenvoudige kamers zijn voorzien van WiFi, tv, automatische wekdienst en badkamer met toilet en douche.

Dag 1

Ons vertrek is voorzien om 06.30 u. vanuit Menen. We reizen per Eurotunnel naar Groot-Brittannië. We komen aan omstreeks 11.00 u. aan in Londen, waar we meteen rijden tot Covent Garden. De bruisende Piazza biedt u tal van verschillende kraampjes met streetfood, marktkraampjes en straatmuzikanten. We kuieren hier even rond en nemen hier de lunch. In de namiddag bezoeken we het Royal Court of Justice, dit imposante victoriaans bouwwerk kan je kennen van op televisie. Hier vinden de grootste rechtzaken van het land plaats. Ook Temple Church ligt op ons pad deze namiddag, gebouwd in 1160 door de tempelridders. We steken de Millenium Bridge over voor een wandeling door Southwark & Bankside met een bezoek aan Tate Modern, Southbank, Southwark Cathedrale en Hay’s Gallery. Daarna trekken we
naar ons hotel voor check-in, diner en overnachting.

Dag 2 

We maken ’s ochtends een sightseeingtour per car door de stad en rijden naar het wereldberoemde Madame Tussaud. Klanten die op voorhand geboekt & betaald hebben, bezoeken samen het overbekende wassen beelden museum in London. Na de lunch, maken we een wandeling via Hyde Park, Kensington Palace en Royal Albert Hall, waar onze car ons opwacht om ons naar de Tower & Docklands te brengen.

Dag 3

Na een heerlijk ontbijt rijden we langs St. Pancreas, Fleet Street, St. Pauls Cathedral, City Tower brigde & Westminster Palace naar Whitehall voor de aflossing van de wacht. Voor we richting Folkestone vertrekken waar we de Eurotunnel richting Calais nemen, brengen we nog een bezoekje aan het British Museum. We worden verwacht in de centrale aankomsthal te Menen om 20.30 u.

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe viersterrencar, voorzien van on board entertainment systeem, bar, toilet, dvd & airco
  • 2 x overnachting in een éépersoonskamer in Ibis London Wembley***
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 2 x diner 
  • Begeleid stadsbezoek door de Herman & Vandamme-gids
  • Bezoek Royal Court of Justice
  • Bezoek Madame Tussaud 

 

 

Eenpersoonskamer

Kamer met gratis WiFi, een flatscreen-tv, thee- en koffiefaciliteiten en een bureau. De eigen badkamer heeft een haardroger.

Standaardkamer

Kamer met gratis WiFi, een flatscreen-tv, thee- en koffiefaciliteiten en een bureau. De eigen badkamer heeft een haardroger.

Kamer & ontbijt

Ontbijt