Compagniereis - Newcastle, Amsterdam & Roosendaal

Newscastle, Amsterdam & Roosendaal

Droomt u ervan de kerstdagen op een bijzondere manier door te brengen en zou u graag leuke mensen ontmoeten om samen op reis te gaan?
Neem dan zeker deel aan onze mini-kerstcruise en bezoek in 3 dagen 3 verschillende steden met een toffe groep alleenreizenden!

Compagniereis Cruise Kerst Weekendje

Programma

1ste dag
Vertrek om 06.30 u vanuit de centrale vertrekplaats in Menen. We rijden onmiddelijk door naar Amsterdam waar je dan tot in de namiddag vrij ter plaatse bent. We schepen omstreeks 16 u. in om dan de ganse nacht door te varen naar Newcastle. Wanneer u ingecheckt bent kunt u aan boord aansluiten aan het buffet voor het avondmaal.

2e dag
Na een stevig ontbijt bent u de ganse dag vrij ter plaatse in Newcastle. We schepen opnieuw in tijdens de namiddag om de ganse nacht door te varen naar Amsterdam. U kan 's avonds terug aanschuiven aan het buffet.

3e dag
Na het ontbijt schepen we uit en gaan we met de autocar naar de Delft of Roosendaal* waar u ook weer de ganse dag vrij ter plaatse bent. Het vertrek vanuit Delft of Roosendaal is voorzien omstreeks 16 u. om hier opnieuw in Menen aan te komen tegen 20.30 u.

 

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe viersterrenautocar voorzien van Onboard entertainment systeem, bar, toilet, dvd & airco
  • 2x overnachting in een standaard tweepersoonsbuitenkajuit met douche en toilet
  • 2x Onbtijt & 2 dinerbuffet
  • Bezoek aan Newcastle, Amsterdam & Rotterdam

Niet inbegrepen

  • Alle middagmalen
  • Alle dranken
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • De fooi voor de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor.  Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60 % van de autocar.

Informatie voor mindervaliden

Het programma is haalbaar met een manuele rolstoel.