De Efteling

De Efteling

In de Efteling komen dromen uit en worden sprookjes werkelijkheid. Dompel je onder in de magische sfeer van de Efteling. Steek de grens over naar onze noorderburen en waan je in een feeërieke wereld.

De Efteling is een pretpark gelegen in Kaatsheuvel, een klein dorpje in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.
Het pretpark behoort zelfs tot de top 25 meest bezochte pretparken ter wereld! Met zowel familie-attracties als attracties voor de allerkleinsten en de echte waaghalzen is de Efteling een plezier voor iedereen.

Het pretpark werd opgestart in 1952 en is daarmee een van de oudste pretparken ter wereld. Het thema van het pretpark is niet moeilijk te raden. Van zodra je het park binnenkomt, word je overwelmd door de magische en feeërieke omgeving. De Efteling is opgedeeld in vijf rijken: het Marerijk, het Anderrijk, het Reizenrijk, het Ruigrijk en het Rijk der fantasie. Elke attractie die je tegenkomt in het park is op een of andere manier verbonden met de wonderlijke sprookjeswereld. Of je nu met vrienden of familie gaat, jong én oud beleven een onvergetelijke tijd in dit pretpark.

Nieuwe Reizen Pret- en Themaparken Reizen met de kids Weekendje

Programma

1ste dag

We vertrekken om 06.30 u. vanuit onze centrale vertrekplaats richting Kaatsheuvel, aankomst in de Efteling omstreeks 10.30 u., u kan er meteen op ontdekkingstocht gaan. In het park krijgt u de mogelijkheid tot een facultatief middag- en avondmaal in de vele restaurants. Omstreeks 20.00 u. brengt de autocar u naar het hotel Mercure Tilburg ****voor overnachting.

2de dag

Na het ontbijtbuffet brengt u een volledige dag door in de Efteling zodat u verder de vele sprookjes en attracties  kan ontdekken. Omstreeks 16.00 u. verlaten we het park en rijden we huiswaarts. Aankomst voorzien omstreeks 20.30 u.

x

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe viersterrenautocar voorzien van een Onboard entertainment systeem, bar, toilet, dvd & airco
  • 2x Dagticket Efteling
  • 1x Overnachting in een viersterrenhotel in het centrum van Tilburg, op basis van tweepersoonskamer met bad of douche en toilet
  • 1x Ontbijtbuffet
  • Lokale taks

Niet inbegrepen

  • De maaltijden tijdens de heen-en terugreis en de middagmalen ter plaatse 
  • Alle dranken 
  • Reis-en annuleringverzekering
  • De fooi van de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Supplementen
Supplement single: + €58,00

Supplement diner:
Menu volwassene €29,50 p.p. 
Tomantensoep met basilicum & room
Steak van Hollandse weiderund
Chocoladedessert
Kidsmenu €14,00 p.p.
Kindersteak
Ijsje met chocoladesaus

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor. 
Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60 % van de autocar.

Informatie voor mindervaliden

De Efteling wil al haar bezoekers een onvergetelijk en veilig dagje uit bezorgen. Ze streven er dan ook naar om het park voor iedereen toegankelijk te maken. Ontdek alle speciale voorzieningen voor bezoekers met een beperking via de website van Efteling! https://www.efteling.com/nl/park/informatie/bezoekers-met-een-beperking