Disneyland Parijs

Disneyland Parijs (2/3 dagen)

Dagtrip Disneyland

In een Magisch Koninkrijk niet zo heel ver hier vandaan - ergens in de buurt van de plek waar iedereen een wens mag doen en dromen werkelijkheid worden - komen de klassieke helden en heldinnen van Disney tot leven in een sprookje dat nog heel lang, en gelukkig, zal duren.
Kom dit magische verhaal samen met ons ontdekken!

Inclusief vervoer & toegangsticket park

Hotel Campanile De Marne la Vallée de Torcy

Ons hotel ligt op slechts 15 minuten rijden van Disneyland Parijs. In het restaurant wordt u ’s morgens een ontbijtbuffet aangeboden, dineren kan in het à-la-carte restaurant. Alle kamers zijn voorzien van gratis WiFi, airco, flatscreen-tv en badkamer met bad of douche en toilet. Als extra biedt het hotel u een dienblad met waterkoker, koffie thee en koekjes aan. Vierpersoonskamers zijn er heel beperkt en op aanvraag, in regel worden er slechts 3 personen per kamer toegelaten.

Programma

Dag 1
We vertrekken om 06.30 u. vanuit onze centrale vertrekplaats richting Marne-laVallée. Aankomst in Disneyland® Resort Paris omstreeks 10.30 u., u kan er meteen op ontdekkingstocht gaan doorheen de 4 thema’s van dit pretpark. In het park krijgt u de mogelijkheid tot een facultatief middag- en avondmaal in de vele restaurants. Omstreeks 20.00 u. brengt de autocar u naar het hotel Campanile De Marne la vallée Torcy *** voor overnachting.

Dag 2 (bij de driedaagse)
Na het ontbijt vertrek naar Disneyland waar u een volledige dag door zal brengen. Retour omstreeks 20.00u. naar ons hotel voor overnachting.

Dag 3 (of dag 2 bij de tweedaagse)
Na het ontbijtbuffet brengt u een volledige dag door in Disneyland® Resort Paris zodat u verder de vele sprookjes en attracties van Walt Disney Studios® park kan ontdekken. Omstreeks 16.00 u. verlaten we het park en rijden we huiswaarts. Aankomst voorzien om 20.30 u.

x

Inbegrepen

  • Vervoer per luxeviersterrenautocar met Onboard entertainment system, bar, toilet, dvd en airco.
  • 1x / 2x Overnachting in Campanile de Marne la Vallée de Torcy *** in een standaard kamer met bad/ douche & toilet.
  • 1x / 2x Ontbijtbuffet
  • 1 Toegangsticket tot Disneyland Parijs (park & studio’s) voor 2 / 3 dagen.

Niet inbegrepen

  • Lokale taxen
  • De maaltijden tijdens de heen- & terugreis, lunches en diners
  • Alle dranken
  • Alle uitstappen, toegangsgelden en openbaar vervoer
  • Reis- & annuleringsverzekering
  • De fooi van de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie.

Supplementen
Supplement single + € 66,00

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor. 
Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60 % van de autocar.

Informatie voor mindervaliden

Om als gast met een mobiliteitsbeperking in de attracties te kunnen, dien je bij aankomst in de Disney® Parken met je begeleider(s), waarvan er één een gezond persoon van 15 jaar of ouder, naar Donald Desk, City Hall of Studio Services te gaan. Om in aanmerking te komen voor een Priority Card moet je een invalidenkaart of medische verklaring kunnen overleggen (Meer informatie hierover vind je op de website van Disneyland Parijs) 

Eenpersoonskamer

Kamer met airconditioning, een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en een flatscreen-tv met kabelkanalen.

Standaardkamer

Kamer met airconditioning, een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en een flatscreen-tv met kabelkanalen.

Kamen & ontbijt

Kamer met ontbijt