Newcastle, Amsterdam & Rotterdam

Newcastle, Amsterdam & Rotterdam

Droomt u ervan de kerstdagen op een bijzondere manier door te brengen? neem dan zeker deel aan onze kerstruise en maak je droom waar.

Cruise Kerst Promo 2de persoon aan € 1,00 Weekend

1ste dag:
Vertrek om 06.30 u vanuit de centrale vertrekplaats in Menen. We rijden onmiddelijk door naar Amsterdam waar je dan tot in de namiddag vrij ter plaatse bent. We schepen omstreeks 16 u. in om dan de ganse nacht door te varen naar Newcastle. Wanneer U bijgeboekt heeft voor half pesnion kunt U aan boord aansluiten aan het buffet voor het avondmaal.

2e dag: 
Na een stevig ontbijt bent U de ganse dag vrij ter plaatse in Newcastle. We schepen opnieuw in tijdens de namiddag om de ganse nacht door te varen naar Amsterdam. Onze klanten die half pension bij gereserveerd hebben kunnen dan opnieuw weer aanschuiven aan het buffet.

3e dag:
Na het ontbijt schepen we uit en gaan we met de autocar naar de kerstmarkt van Rotterdam waar U ook weer de ganse dag vrij ter plaatse bent. Het vertrek vanuit Rotterdam is voorzien omstreeks 16 u. om hier opnieuw in Menen aan te komen tegen 20.30 u.

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe viersterrenautocar voorzien van on board entertainment systeem, bar, toilet, dvd & airco
  • 2x overnachting in een standaard tweepersoonskajuit met douche en toilet
  • 2x Onbtijt
  • Bezoek aan de kerstmarkt van Newcastle, Amsterdam & Rotterdam

Niet inbegrepen

  • Alle maaltijden behalve 2x ontbijtbuffet
  • Alle dranken
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • De fooi voor de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Kortingen
Korting single (binnenkajuit): - €66.00
korting single (buitenkajuit): - €59.00
buitenkajuit (heen & terug): + €12.00 p.p.

Suplementen
halfpension (2x diner): + €64.00 p.p.

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor.  Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60 % van de autocar.

Informatie voor mindervaliden

Het hotel is aangepast aan de noden van andersvaliden. Er is een lift aanwezig. Het programma is haalbaar met een manuele rolstoel.