Slowakije

Euro

Slowaaks

Slowakije, enkele jaren geleden nog deel uitmakend van het grotere Tsjechoslwakije, zal u verbazen! Slowakijke zal je verbazen. Dat is zeker. Slowakijke behoort tot één van de meest interessante vakantiebestemmingen van Europa. De rijke geschiedenis, culturele tradities en prachtige natuur zijn één voor één succesfactoren. Door de centrale ligging in Europa wordt Slowakijke ook wel het culturele kruispunt van Europa genoemd.

Uitgestrekte bossen, prachtige bossen, heldere rivieren, meren en watervallen... Laat je betoveren door de natuur in Slowakije. 

x

Grensformaliteiten

Een geldige identiteitskaart, geldig tot 6 maanden na retour.

Kinderen jonger dan 12 jaar, is een kids-ID verplicht.

Minderjarigen die zonder ouder of voogd het land verlaten hebben een toelating nodig met een stempel van het stadhuis van de woonplaats.

Niet-Europeanen nemen contact op met de bevoegde ambassade of consulaat.

Indien een reiziger bij de afreis niet de nodige documenten kan voorleggen, zal hij de daaruit voortvloeiende kosten niet op Herman & Vandamme kunnen verhalen.

Bezoek http://diplomatie.belgium.be/nl voor alle recente informatie over jouw bestemming: reisadvies, vereiste identiteitsdocumenten en andere praktische reisinfo

Gezondheidsinformatie

Er zijn geen bijzondere vaccinaties verreist voor reizen naar Slowakije

De standaardvaccinaties zijn wel van toepassing, dit dient individueel bij de huisarts besproken te worden.

Een reisapotheek is bijzonder nuttig, uw apotheek kan u hier de nodige info verschaffen.