Toscane - Compagnie

Toscane - Compagnie

Deze beide familiehotels liggen recht tegenover elkaar, in het hartje van Montecatini Terme. U word er ontvangen met een glaasje frisse prosecco, en gedurende je hele verblijf verwend met de heerlijke Toscaanse keuken. Dagelijks start je er de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet met vers brood, croissants, eitjes, een assortiment kaas en vleesspecialiteiten… Elke avond wordt u aan tafel bedient met een huisgemaakt en traditionele driegangen keuzemenu. Eénmaal in de week nodigt de chef u uit voor het ‘Candlelight Diner’, waar hij u een overheerlijk Toscaans degustatiemenu serveert. Ontspannen kan op het dak zwembad waar je geniet van een panoramisch uitzicht op de Toscaanse heuvels. Alle kamers zijn voorzien van airco, minibar, flat screen-tv & badkamer met toilet, haardroger en douche.

Compagniereis Cultuurtrip Nachtreis

Dag 1
Afreis om 15.00 u. vanuit onze centrale vertrekhal richting Luxemburg. In Arlon is er een halte voor een facultatief avondmaal. We rijden verder over Metz, Straatsburg en Mulhouse naar de Zwitserse grens. Via Bazel en Luzern gaan we door de St.-Gotthardtunnel naar Italië. Na Milaan, Parma en La Spezia bereiken we Montecatini Terme.

Dag 2
Aankomst ’s morgens omstreeks 08.30 u. Mogelijkheid om een facultatief ontbijt te nemen in het hotel.

Dag 7
Na het ontbijt maken we de kamers vrij tegen 09.00 u. Vrij middagmaal ter plaatse. Omstreeks 15.00 u. verlaten we onze vakantiebestemming en rijden via de Italiaanse, Zwitserse en Franse autowegen naar België terug.

Dag 8
Vrij ontbijt langs de Belgische snelweg. Aankomst in België rond 10.30 u.

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe viersterrencar, voorzien van on board entertainment systeem, bar, toilet, dvd & airco
  • 5 Overnachtingen in een éénpersoonskamer in Hotel Boston / Da Vinci ****+ te Montecatini Terme
  • 6x Ontbijtbuffet (inclusief ontbijt bij aankomst)
  • 5x Diner
  • Daguitstap Firenze, bakermat van de Renaissance
  • Daguitstap Pisa & Lucca
  • Daguitstap Sienna
  • Daguitstap Chiantistreek met bezoek aan San Gimignano (inclusief wijnproeverij en lichte lunch)