Toscane - Compagnie

Toscane - Compagnie

De ster van Italië!
Toscane, gelegen in het hart van Italië, is een van de mooiste streken van het land. Dit komt door de combinatie van een overvloed aan kunstschatten en een fascinerend mooie natuur.
Bij een bezoek aan de cultuursteden Firenze, Siena, Pisa en Lucca ontdekken we de meesterwerken van de Renaissance en de rijke geschiedenis van Italië.
Het glooiende landschap biedt u een variatie aan kleuren in groene en gele tinten. De tocht door de charmante kleine dorpjes van de Chiantistreek en de smaak van de lekkere wijnen bij de eenvoudige, typische gerechten zullen u ten volle laten genieten van deze reis.

Montecatini Terme
Dit kuuroord ligt halfweg tussen Firenze en Pisa, aan de voet van de Apennijnen. Het milde klimaat, de mooie parken met exotische beplantingen en de toeristische infrastructuur maken van Montecatini een levendige en populaire verblijfsplaats.

Compagniereis Cultuurtrip Nachtreis

Dag 1
Afreis om 15.00 u. vanuit onze centrale vertrekhal richting Luxemburg. In Arlon is er een halte voor een facultatief avondmaal. We rijden verder over Metz, Straatsburg en Mulhouse naar de Zwitserse grens. Via Bazel en Luzern gaan we door de St.-Gotthardtunnel naar Italië. Na Milaan, Parma en La Spezia bereiken we Montecatini Terme.

Dag 2
Aankomst ’s morgens omstreeks 08.30 u. Mogelijkheid om een facultatief ontbijt te nemen in het hotel.

Dag 7
Na het ontbijt maken we de kamers vrij tegen 09.00 u. Vrij middagmaal ter plaatse. Omstreeks 15.00 u. verlaten we onze vakantiebestemming en rijden via de Italiaanse, Zwitserse en Franse autowegen naar België terug.

Dag 8
Vrij ontbijt langs de Belgische snelweg. Aankomst in België rond 10.30 u.

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe viersterrencar, voorzien van on board entertainment systeem, bar, toilet, dvd & airco
  • 5 Overnachtingen in een éénpersoonskamer in Hotel Boston / Da Vinci ****+ te Montecatini Terme
  • 6x Ontbijtbuffet (inclusief ontbijt bij aankomst)
  • 5x Diner
  • Daguitstap Firenze, bakermat van de Renaissance
  • Daguitstap Pisa & Lucca
  • Daguitstap Sienna
  • Daguitstap Chiantistreek met bezoek aan San Gimignano (inclusief wijnproeverij en lichte lunch)