Vroegboekkorting

Wondermooi Texel!

1ste dag:

Na de afreis om 06.30 u. rijden we via de snelwegen in de richting Den Helder, waar we de ferry nemen richting Texel.
Op Texel wacht een echte Slufterlunch ons op, waarna we meegenomen worden per huifkar doorheen de Duinen & het natuurgebied de Slufter. In de late namiddag nemen we rustig onze intrek in ons hotel De Pelikaan in de De Koog. Na een lekker aperitiefje, genieten we van een heerlijk diner.


2de dag:

Na het ontbijt, trekken we op avontuur op de Waddenzee met een echte Garnalenkotter. Tijdens het garnalen vangen, spotten we misschien wel zeehonden. Je leert niet alleen alles over de garnaalvangst, je mag ze natuurlijk ook proeven… beter vindt je ze nergens. Na een facultatieve lunch in Oudeschilde, hebben we afspraak met een rasechte Strandjutter, in het Maritiem- & Juttersmuseum Kaap Skil. Het museum is deels in open lucht, met mooie woningen uit de oude tijd en bevat een prachtige maquette van de Rede van Texel uit de 17de eeuw. We sluiten de dag af met een bezoek aan de familiebrouwerij Tesselaar en een lekkere degustatie ’s Avonds wacht ons diner ons op in de Pelikaan.


3de dag:

We starten de dag met een bezoekje aan De Hoorn, een authentiek dorpje met veel zeemanshuisjes. Van zeehonden kan je nooit genoeg krijgen! We bezoeken vandaag Ecomare, het zeehonden- & bruinvisopvangcentrum, tijdens het voedermoment. De verzorgers vertellen over de verzorging van de opgevangen dieren en tonen je ook graag het prachtig aquarium, vogelopvangcentrum en museum. We voorzien een facultatieve lunch in het hoofddorp ‘Den Burg’, in de late namiddag bezoeken we de unieke vuurtoren op Eierland op het meest noordelijke punt van Texel, waar de Noordzee en de Waddenzee samen komen om vervolgens terug naar het hotel te rijden om te genieten van het diner en onze nachtrust.


4de dag:

Na het ontbijt maken we een rondrit over het eiland, we maken een korte wandeling door De Cocksdorp, en vervolgen daarna onze weg naar de schapenboerderij Texel waar u een demonstratie “schapen drijven” krijgt op de traditionele manier Na het bezoek rijden we richting De Koog, dit doprje heeft  een gezellige historische centrum, waar we genieten van de lunch & vrije tijd. In de namiddag, nemen we de ferry terug naar Den Helder en vatten we de terugreis aan richting België. Onze aankomst is voorzien in Menen om 20.30 u.

Excursies

Excursies

Wondermooi excursiepakket: € 109,00 per persoon (kind t.e.m. 11 jaar: € 69,00 per kind)

Slufterlunch, huifkarrentocht, Garnalen vissen op de Waddenzee, bezoek aan het Maritiem- & Juttersmuseum, Ecomare (Opvangcentrum voor zeehonden, bruinvissen en zeevogels), bezoek aan de schapenboerderij, bezoek aan de Tesselaar familiebrouwerij.

Incl. begeleiding door onze gids en alle reservatiekosten.

x

Inbegrepen

  • Vervoer per luxeviersterrenautocar voorzien van on board entertainment systeem, bar, toilet, dvd en airco
  • Professionele begeleiding van een ervaren Herman & Vandamme – gids.
  • 3 x Overnachting in driesterrenhotels in tweepersoonskamer met bad of douche en toilet
  • 3 x Ontbijtbuffet
  • 3 x Avondmaal

Niet inbegrepen

  • De maaltijden tijdens de heen-en terugreis en de middagmalen ter plaatse
  • Alle dranken
  • Excursiepakket met facultatieve toegangsgelden 2021 (€ 109 per persoon)
  • Reis-en annuleringsverzekering 2021 (€ 3,60 per dag per persoon)
  • De fooi van de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Supplement
Single: € 105.00

Korting
kind 0 t.e.m. 12 jaar**: -20%

 

5 % VROEGBOEKKORTING T.E.M. 19/04/’21*

* Vroegboekkorting is alleen geldig op de basisprijs (zie tabel prijs tot en met 19/04/2021) en niet op supplementen. In tabel prijs tot en met 19/04/2021 werd de vroegboekkorting reeds afgetrokken. De vroegboekkorting is niet van toepassing op promoreizen (€ 1,00 voor de 2de persoon).

** In dezelfde kamer met 2 volwassenen / Wij raden niet aan om met 3 volwassenen één kamer te nemen omdat dit niet ten goede komt aan uw comfort en privacy