Bloemenriviera

Bloemenriviera

De kleurrijke Italiaanse regio Ligurië, ook wel Bloemenrivièra genoemd, loopt van Frankrijk tot Toscane. Daar tussenin bevinden zich een aantal indrukwekkende kustplaatsjes en een adembenemend natuurlandschap. Geniet en ervaar het mooiste van de Bloemenrivièra tijdens een heerlijke vakantie.

Cultuurtrip Nachtreis

De Bloemenriviera, zoals de Italiaanse Riviera ook wordt genoemd, heeft haar naam niet gestolen. Door haar ligging tussen de zee en de bergen enerzijds en aan een zonnige baai anderzijds, is ze beschermd tegen de harde noorderwind uit de Alpen. Deze Riviera is dé streek bij uitstek voor diegenen die niet alleen van zon, zee en strand willen genieten, maar ook voor hen die de vele interessante steden en dorpen van deze regio willen vereren met een bezoekje.

San Remo
San Remo, mooi genesteld tussen zee en bergen, is wellicht een van de bekendste badplaatsen aan de Bloemenriviera. Het is een uitgesproken Riviera-badplaats met palmbomen en een casino. De Russische Kerk met koepeldaken verleent de stad een exotisch tintje. Naast de prachtige herenhuizen op de Corso Imperatile en de bekoorlijke bloemenmarkt op de Corso Garibaldi vind je er bovendien exclusieve boetieks en gezellige terrasjes en trappensteegjes waar zalig genieten de boodschap is.  

PROGRAMMA

Dag 1 Afreis om 15.00 u. vanuit onze centrale vertrekhal. We zetten koers richting Luxemburg. Onderweg stoppen we voor een facultatief avondmaal. We rijden ’s nachts verder over de Zwitserse & Italiaanse autosnelwegen.

Dag 2 Aankomst ’s morgens omstreeks 08.00 u. Mogelijkheid om het facultatieve ontbijt te nemen in het hotel. Uitladen van de bagage en intrek in ons hotel waar de kamers beschikbaar zijn omstreeks 12.00 u.

Dag 7 We verlaten het hotel om 10.00 u., vrije voormiddag. Vertrek omstreeks 13.30 u. richting België.

Dag 8 Na een halte voor een facultatief ontbijt, komen we aan in België. Aankomst in België om 10.00 u.

Excursies

FACULTATIEVE UITSTAPPEN

Prijs per persoon:

Monaco - Monte Carlo (volle daguitstap) € 36,50

Rapallo-Portofino (volle daguitstap - boottocht incl.) € 36,50

Nice (volle daguitstap) € 34,00

Ontdekking van het binnenland: Dolceaqua, Rochetta Nervina, Pigna. (volle daguitstap) € 28,00

In de prijzen van deze facultatieve uitstappen zijn geen toegangsgelden (o.a. van musea enz.) inbegrepen.

Prijzen zijn voor wijziging vatbaar.

Inbegrepen

Vervoer per viersterrenluxeautocar, voorzien van Onboard Entertainment system,  bar, toilet, dvd en airco

5 x overnachting

5 x ontbijt (Koud Ontbijtbuffet)

5 x diner

Welkomstdrink

Niet inbegrepen

De maaltijden tijdens de heen- en terugreis

Alle middagmalen ter plaatse

Facultatieve uitstappen en toegangsgelden

Lokale taxen (niet van toepassing bij opmaak brochure, de mogelijkheid bestaat dat dit nog in voege gebracht zal worden na druk)

Reis- en annuleringsverzekering (€ 2,95 per dag per persoon)

De fooi voor de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Supplement Single: + €164,00

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor. 
Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60 % van de autocar.

 

Informatie voor mindervaliden

Hotel Bobby Executive is aangepast aan de noden van andersvaliden. Er is een lift aanwezig. Hun programma is haalbaar met een manuele rolstoel. Steden en dorpen die we bezoeken tijdens onze excursies zijn niet altijd overal rolstoelvriendelijk. Ons team staat u uiteraard telkens bij om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Bij culturele-, rond- & natuurreizen wordt er veel bezocht en dus ook gewandeld. Mensen die minder goed te been zijn, moeten hierbij wel rekening houden.